اینبار در سایت راهنمای سفر و گردشگری ترمینال قصد داریم اطلاعات جامعی از منطقه توریسی زیبای کوش آداسی ترکیه براتون ارائه دهیم ، کوش آداسی یکی از مناطق پرطرفدار توریست ها و مسافران ایرانی بخصوص در ایام تابستان و تورهای مهیج ایرانی هاست، پس با ما همراه باشید.
تور کوش آداسی ، برای علاقه مندان به شهرهای ساحلی، گزینه بسیار خوبی است. کوش آداسی، شهری با اقامتگاه های تفریحی در ساحل دریای “اژه” و مرکز منطقه ای ساحلی به همین نام در استان “آیدین” (Aydin) است. صنعت گردشگری منبع اصلی درآمد این شهر و مردمان آن محسوب می شود.
به گزارش سرویس تفریح و سفر عصرایران، در زبان ترکی نام این شهر ترکیبی از “kus” به معنای پرنده و “ada” به معنای جزیره است. علت این نامگذاری شکل ظاهری این شبه جزیره است.
کوشآداسی با دیدنیهای تاریخی، سواحل زیبا و جنگلهای کاج کنارهی دریا، برای خود ترکها هم شهری ییلاقی و تفریحی به حساب میآید. تابستانهای گرم و آفتابی و زمستانهای معتدل و بارانی، باعث شده سفر به کوشآداسی، هر موقع سال، جذابیتهای خودش را داشته باشد؛ ولی با تمام اینها، بهار این شهر با وجود گلهای کاغذی رنگارنگ و دریای آرام و خیابانهای گلکاریشده، چیز دیگری است.
کوشآداسی فرودگاه ندارد، ولی رفتن به آنجا از طریق فرودگاه ازمیر، که در هشتادکیلومتری شهر واقع شده، امکانپذیر است. برای رفتن به مرکز شهر، هم تاکسی هست و هم اتوبوس و مینیبوس. کرایهی تاکسیها را کیلومترشمار مشخص میکند و اگر نخواستید ولخرجی کنید، هزینهی اتوبوس و مینیبوس بین پنج تا ده لیر بیشتر نیست، هرچند پیمودن مسیر کمی بیشتر از تاکسیها و حدوداً یک ساعت طول میکشد. برای رفت و آمد داخل شهر هم از همین وسایلنقلیه استفاده میشود. اتوبوسها در تمام خیابانهای اصلی شهر، ایستگاه دارند و مرکز اصلیشان، میدان سوکه در مرکز شهر است.
کوشآداسی، به سواحل شنی و صخرهایش معروف است. یکی از پرطرفدارترین سواحل عمومی، ساحل شنی کادینلار دنیزی در قسمت جنوبی شهر است که برای انواع ورزشهای آبی مثل شنا، غواصی و اسکی روی آب مناسب است. در کوشآداسی دو اسکلهی مخصوص کشتیها و قایقهای کوچک هست که بهترینشان، اسکلهای است در ابتدای بلوار که به موازات ساحل کشیده شده. از این اسکله میتوانید برای تور کشتی ثبتنام کنید. تورکشتی، یک گشت چند ساعته با کشتیهای کوچک دو طبقه در آبهای گرم اژه است که یکی دوباری هم در سواحل مختلف توقف میکند و میشود توی دریا شیرجه زد و پذیرایی کامل ناهار را هم شامل میشود. تمام انرژیتان را برای دریا نگذارید؛ آدالند، پارک آبی کوشآداسی یکی از بزرگترین پارکهای آبی اروپاست و دنیایی از بازیهای آبی را در خودش دارد.
جزیرهی کبوتر هم جزیرهی کوچکی است که با یک جادهی باریک به شهر وصل میشود؛ در فصل مهاجرت پرندگان، خانهی پرندهها میشود و یکجورهایی سمبل کوشآداسی است؛ ساحلی دنج و خلوت دارد و برای آدمهایی که دنبال آرامش هستند و میخواهند دور از هیجان باشند، جای زیبایی است.
کاروانسرای اوکوز محمدپاشا، نزدیکی بلوار آتاتورک و اسکله است؛ کاروانسرایی است متعلق به قرن ١٧ و ساختمانی شبیه به قلعه دارد. برنامهی شب ترکیه با آوازهای محلی ترکی هر شب در همین کاروانسرا برپاست. از کنار کاروانسرا، خیابان بارباروس هایرتین را که مستقیم بروید، به بازار قدیمی کوشآداسی میرسید که بافت سنتی خودش را حفظ کرده، کوچههایش سنگفرش است و ماشین اجازهی ورود ندارد. بازار قدیمی (یا همان گرند بازار)، پر از مغازههای کوچک و بزرگ فرش، صنایعدستی سنگ و مهره، مجسمههای گچی، ظروف سفالی، ادویهها و از همه زیباتر پارچههای رنگین ترکی است. اگر به غیر از عکاسی و گشتوگذار در بازار، قصد خرید چیزی داشتید، بهتر است چانه بزنید؛ مغازهدارها اهل تخفیفدادن هستند.
حالا که بیشتر اتفاقهای جالب در همین مرکز شهر میافتد، بد نیست یکی از هتلهای همین حوالی را هم برای اقامت انتخاب کنید، هم نزدیک دریاست و هم رفت و آمد به همهجای شهر از اینجا راحت است. از هتلهای کوچک با ساختمانهای سفیدشان تا هتلهای بزرگ و لوکس این طرفها پیدا میشود، قیمتها هم از شبی شصت-هفتاد هزارتومان برای هر شب است.
در مرکز شهر بهتر است نگران خورد و خوراک نباشید، بهترین رستورانها نزدیکی بازار هستند. غذاهای دریایی و کبابهای ترکی طرفدارهای بیشتری دارند. در کل بهتر است جایی غذا بخورید که ترکهای بیشتری میبینید، نه توریستهای بیشتری؛ به هر حال هر کسی جاهای درست و حسابی شهر خودش را بهتر از غریبهها میشناسد.
یکی از جاهایی که هر سال مسافران زیادی را به کوشآداسی میکشاند، تور افهسوس است. افهسوس، بازماندههای شهری است چندین هزارساله از امپراطوری رُم شرقی که بین ازمیر و کوشآداسی قرار گرفته و رفتن به آن از هر دو شهر ممکن است. تور از صبح تا بعدازظهر طول میکشد و ناهار را هم در یکی از رستورانهای محلی صرف میکنند. قبل از رسیدن به افهسوس، خانهای قدیمی وجود دارد که حضرت مریم ده سال آخر عمرشان را اینجا گذراندهاند و امروز تبدیل به زیارتگاه شده است، میتوانید روی دیوارهای بیرون خانه، شمع روشن کنید یا از چشمهی آرزوها بنوشید و آرزو کنید. بعد از آن شهر زیبای افهسوس است با ستونهای سنگی بزرگ، میدان نبرد گلادیاتورها و بقایایی از آمفیتئاتر و دروازههای شهر. کوههای شمال افهسوس، جایی است که میگویند اصحابکهف توی غاری در دامنهی کوه نزدیک به دویست سال خوابیده بودند.
این همه چشمانداز منحصربه فرد، این همه داستان و هیجان، در بندری کوچک اتفاق میافتد؛ روز آخر را میتوانید با گشت زدن در بلوار آتاتورک بگذرانید، همه چیز قبل از تمامشدن خاطره میشود.
بد نیست اگر وقت داشتید، سری هم به اینها بزنید:
– حمام بلدیه، حمامی ترکی متعلق به ششصد سال قبل. یکی از جاهای معروف کوشآداسی است. ماساژورهای حرفهای دارد و ساعت ورود خانمها و آقایان با هم متفاوت است.
– پارک ملی کوشآداسی که چهلدقیقهای با شهر فاصله دارد؛ جنگل مجاور دریا با امکانات خوب و محوطهی سرسبز، میتواند علاوه بر استفاده از ساحل آفتابی و شنا، محل خوبی برای خوردن یک ناهار دریایی باشد.
معرفی بهترین تورهای کوش آداسی ترکیه
هتل آتلانتیک هالیدی کلاب کوش آداسی
هتل گلف اند اسپا ریزورت کوش آداسی
هتل مجسدی کلاب کستور کوش آداسی
به کدام شهر زیبای ترکیه سفر کنیم؟
آبادانی یک شهر دیگر ترکیه به لطف ایرانی ها
ماجراي تبلیغات خرید ملک در ترکیه توسط خواننده های لس آنجلسی
فاطما گل، پای صندوق رأی انتخابات ترکیه +عکس
شهربازی ترکیه و عکس های رز رضوی !
اقدام جالب عروس و داماد ترکیه ای+تصاویر
ترکیه محبوبترین مقصد گردشگران مسلمانان جهان شد
۶ مدل غذای ترکیه ای مخصوص افطار
رفتار ناشایست هواپیمایی ترکیه با آژانسهای ایرانی
لیست کامل بهترین هتل های آنتالیا را در اینجا مشاهده نمایید
آموزش فوری ترکی استانبول +کلمات پر کاربرد
سفر به استانبول | راهنمای سفر به استانبول
آشنایی با جزایر پرنس استانبول+تصاویر
تبدیل تاریخ شمسی به میلای و قمری و بالعکس
گرد آوری و جمع آوری اطلاعات بوسیله، سایت راهنمای سفر و گردشگری ترمینال
آیا زمستان هم تورهای کوش آداسی هست؟ چون شنیدم اکثرا بازی و تفرحات آبیش تعطیله
از اطلاعات کامل و مفیدتون ممنون