مالزی یک کشور چند قومی در جنوب شرق آسیا است. با وجود مردم چین، هند، تایلند و مالایی در این کشور، مذهب های مختلفی مانند اسلام، بودائیسم و هندوئیسم دیده می شود که در این میان اسلام به عنوان دین رسمی معرفی شده است. شما می توانید بازتاب این جامعه چند دینی را در مساجد و معابد زیبای آن ببینید که ما در اینجا تعدادی از این مکان های زیبا را برایتان آورده ایم.
این مسجد در سال ۲۰۰۶ روی جزیره ای دست ساز نزدیک شهر مالایا، در جنوب کوآلالامپور ساخته شده است. هنگام بالا آمدن آب دریا، گویی معبد روی آب شناور است. هزینه ساخت این بنا ۱۰ میلیون رینگیت، یا حدود ۳۱۶۵۰۰۰ دلار تخمین زده شد.
باتو کیو نام معبدی در ۱۳ کیلومتری شمال شهر کوالالامپور در کشور مالزی است. این معبد به دلیل نزدیکی به تپهها و مجموعه غارهای اطرافش (متعلق به ۴۰۰ میلیون سال قبل) و نزدیکی به رودخانه باتو که در پشت این تپه واقع شدهاست، به معبد غارهای باتو شهرت دارد و یکی از معروفترین معابد دین هندو در خارج از کشور هندوستان است. این مکان توریست های بسیاری را از سرتاسر جهان به خود جذب می کند. برای این که به ۳ غار اصلی برسید باید از ۲۷۲ پله بالا روید.
مسجد شناور یا «Tengku Tengah Zaharah» روی دریاچه ای نزدیک کوالا ترانگانو در شمال شرق مالزی قرار دارد. این ساختمان سفید رنگ در سال ۱۹۹۳ ساخته و در سال ۱۹۹۵ افتتاح شده است. بازدید از معماری این بنا که تلفیقی از معماری مالایایی و معماری مدرن است، برای همه جذابیت دارد.
مسجد آهنی که به «انکو میزان زین العابدین» نیز شهرت دارد در پوتراجایا، جنوب کوالالامپور وجود دارد. ساخت این بنا ۵ سال به طول انجامید. از سال ۲۰۰۴ شروع و بعد از نوسازی و ساخت بناهای جانبی در سال ۲۰۰۹ بطور کامل به بهره برداری رسید و سرانجام در ۱۱ ژوئن ۲۰۱۰ بطور رسمی افتتاح شد. این مسجد به دلیل استفاده ۷۰% از فولاد به این نام شهرت یافت.
نام گذاری این مسجد به دلیل استفاده زیاد فولاد و شیشه در ساخت آن بوده است. در این مسجد با طراحی مدرن، شما می توانید از امکانات آی تی و اینترنت بی سیم بهره ببرید.
معبد کک لوک سی در جنوب جورجتاون، واقع در پنانگ، قرار دارد. این معبد تاریخی بودایی در اواخر دهه ۱۸۰۰ و از تلفیق معماری های چین، تایلند و برمهای ساخته شده است. گفته می شود که معبد کک لوک بزرگ ترین معبد بودایی در جنوب آسیا است که توریست های زیادی را از نقاط مختلف کشور به خود جذب می کند.
مسجد پوترا با گنبد صورتی رنگ اش، در مرکز پوتراجایا واقع شده است. این مسجد می تواند ۱۵۰۰۰ نمازگزار را به صورت یک جا در خود جای دهد. مناره این مسجد با ارتفاع ۱۱۶ متر، یکی از بلندترین مناره های این منطقه به شمار می رود که پنج ردیف دارد که نماینده پنج رکن اصلی اسلام هستند.
این معبد یکی از قدیمی ترین معابد هندو در مالزی است که ارتفاع دروازه آن ۲۲ متر بوده و ایوان های آن با تصاویر حکاکی شده از خدایان هندو، تزیین شده است. این مسجد در سال ۱۸۷۳ ساخته، سپس برج رنگی آن در سال ۱۹۶۸ به آن اضافه شد که بازتاب سبک سنتی جنوب هند است.
این مسجد که در تقاطع دو رودخانه « Kelang» و « Gombak» واقع شده، در سال ۱۹۰۹ افتتاح و جزو یکی از قدیمی تریم مساجد کوالالامپور است. بومی های این منطقه نام این مسجد را «مسجد جمعه» گذاشتند زیرا در روزهای جمعه زائران زیادی از تمام شهر برای عبادت به این مکان می آیند، طوری که جمعیت به علت کمبود جا به ناچار در خیابان های اطراف می ایستند.
این معبد برای بزرگداشت الهه چینی ها در مالزی، بین سالهای ۱۹۸۱ و ۱۹۸۷ ساخته و در سال ۱۹۸۹ افتتاح شده است. در نمازخانه این معبد، مجسمه ۴ الهه رو به روی در ورودی قرار دارد که اولی خدای ثروت دومی خدای قدرت و سومی خدای سلامت است.
نظر شما: