كاروانسرای مياندشت
كاروانسرای مياندشت از جاذبه های گردشگری میامی در سمنان
اخبار گردشگری و میراث فرهنگی
رحمت الله رئوف روز یکشنبه در کار گروه تخصصی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان تاکید کرد: سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور به تنهایی، قادر به حفظ و حراست از این آثار نیست.
وی احیای انجمن های میراث فرهنگی را یکی از راه های موثر برای حفاظت بیشتر از آثار تاریخی عنوان کرد و افزود: در استانها، استانداران، فرمانداران و دهیاران، مسئول تشکیل انجمن های میراث فرهنگی در سطوح مختلف استانی تا روستایی هستند.
رئوف با اشاره به تشکیل انجمن های میراث فرهنگی در ۲۱ استان کشور، تاکید کرد: وظیفه انجمن ها حمایت از میراث فرهنگی و تشکیل و ساماندهی تشکلهای مردمی حافظ میراث است تا به حفظ و حراست از این آثار ارزشمند به جامانده از گذشتگان بهتر پرداخته شود.
وی خواستار تلاش مسئولان دستگاه های اجرایی عضو انجمن های میراث فرهنگی برای تبیین نقش میراث فرهنگی به مردم شد.
دبیر انجمن های میراث فرهنگی کشور خاطرنشان کرد: هدف از احیای انجمن ها نیز حفظ هویت فرهنگی و تاریخی کشور و کمک به جایگزین کردن صنعت گردشگری به جای درآمدهای نفتی است.
با حضور دبیر انجمن های میراث فرهنگی کشور و پس از تقدیم احکام صادره به استاندار، فرمانداران و مسئولان دستگاههای اجرایی استان سمنان در این نشست، انجمن های میراث فرهنگی در این استان احیا شدند.
استاندار سمنان نیز ضمن اعلام حمایت از راه اندازی این انجمن ها، گفت: بهره گیری از موثرترین کشور در زمینه حفظ میراث فرهنگی، از اهداف تشکیل این انجمن هاست.
محمد وکیلی با بیان اینکه یکی از محورهای توسعه استان سمنان، گردشگری است، حفظ و نگهداری و معرفی آثار تاریخی را در رشد گردشگری موثر دانست.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان نیز با اشاره به وجود هزار و ۴۸۰ اثر تاریخی ثبت و شناسایی شده در استان سمنان، گفت: حفظ و نگهداری این آثار نیازمند مشارکت دستگاههای اجرایی است.
حسین خواجه بیدختی افزود: انجمن های میراث فرهنگی یکی از موثرترین راهکارهای سازمان برای حفظ و نگهداری محوطه ها و بناهای تاریخی است.
نظر شما: