به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه گردشگری ایران : خبرگزاری فرانسه از پاریس در گزارشی با اشاره به استقبال فرانسویان از گنجاندن نام ایران در فهرست مقاصد گردشگری دنیا نوشت: انتخاب ‘حسن روحانی’ میانه رو در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۳ میلادی دوره ای آرام را آغاز کرد و توافق هسته ای تاریخی ژوئیه ۲۰۱۵ میلادی (تیرماه ۱۳۹۴) نیز راه را بر عادی سازی روابط تهران با جامعه جهانی گشود.
‘ژان پییر رسپو’ (Jean-Pierre Respaut) مدیرعامل شرکت ‘کلیو’ (Clio) که خود را مسئول تورهای گردشگری فرانسوی به ایران در حدود بیست سال گذشته معرفی می کند، از استقبال بی سابقه و استثنایی فرانسویان برای سفر به ایران در سال های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ میلادی خبر می دهد.
وی گفت: به طور معمول هر سال حدود ۲۰ گروه را به ایران می بریم اما این تعداد در سال ۲۰۱۴ میلادی به بیش از ۵۰ گروه و حدود یک هزار گردشگر رسید.
‘ژورژان باشمن’ (Jürgen Bachmann) دبیرکل اتحادیه تور اپراتورهای ‘ستو’، اعلام کرد: مسافرت ها به ایران از سرگرفته می شود. در فاصله نوامبر ۲۰۱۴ تا اوت ۲۰۱۵ میلادی در کل ۹۱۹ فرانسوی در برنامه سفرهای این گروه به ایران شرکت کردند. این تعداد یک سال پیش ۴۰۹ و دو سال پیشتر تنها ۱۳ نفر بودند.
‘ویلیام رینرت’ (William Reynaert) موسس شرکت گردشگری ‘تِر لوانتِن’ (Terres Lointaines) که تعداد مشتریانش برای سفر به ایران در فاصله سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۵ میلادی از ۳۰ نفر به ۱۵۰ نفر رسیده است، گفت: شهرهای کویری، دریاچه های نمکی، موزه هایی در فضای باز، بیابان ها و اماکن باستانی مقاصد متنوع، منحصر به فرد و فرهنگی هستند که بسیار مورد توجه گردشگران فرانسوی قرار دارند.
این گزارش با اشاره به ناکافی بودن امکانات رفاهی ویژه گردشگران در ایران به سرمایه گذاری های خارجی در این زمینه اشاره کرد و افزود: طرح احداث هتل توسط گروه های بزرگی چون گروه هتلداری ‘آکور’ در میان مدت زیرساخت های گردشگری را بهبود می بخشد.
گزارش خبرگزاری فرانسه حاکی است: ایران به عنوان یک مقصد فرهنگی و نه یک مقصد تفریحی هرگز نمی تواند توجه توده گردشگران را جلب کند اما مجموعه های اداره کننده تورهای گردشگری …آینده ای روشن را وعده می دهند.
بر پایه این گزارش، از مارس ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ میلادی، ایران میزبان نزدیک به چهار میلیون و ۵۰۰ هزار گردشگر بوده است؛ مقامات این کشور امیدوارند این تعداد در ۱۰ سال آینده به بیش از ۲۰ میلیون نفر برسد.
وزارت امور خارجه فرانسه دو ماه پیش با صدور بیانیه ای رسمی هشدار امنیتی سفر به ایران را لغو کرد و به این ترتیب سفرهای گردشگری و حرفه ای به شهرهای اردبیل، شیراز، اصفهان، یزد، کاشان، همدان، تبریز، رشت، گرگان و تهران، همچنین جزایر گردشگری کیش و قشم و نیز منطقه باستانی شوش در خوزستان، ممکن شد.
پیش از آن نیز، روزنامه فرانسوی ‘لو فیگارو’ در گزارشی با اشاره به بازگشت مقتدرانه ایران به صنعت گردشگری بین المللی، عنوان کرده بود: موسسات گردشگری، فرصت مناسبی یافته اند تا مقصد جدیدی را به مشتریان خود پیشنهاد دهند. ایران با بناها و اماکن فرهنگی متعدد (اصفهان، شیراز، تخت جمشید و غیره) و نیز با قابلیت های تفریحی (سواحل خلیج فارس، دریای خزر و پیست های اسکی البرز) طیف وسیعی از جذابیت های گردشگری را در اختیار مسافران قرار می دهد.
نظر شما: