اکثر افراد با شنیدن واژه همبرگر یاد کشور ایالات متحده می افتند. مصرف سالانه این خوراک در کشور آمریکا به چهارده بیلیون می رسد که معادل مصرف ۴۴۰ همبرگر در هر ثانیه است.
گفتنی است همبرگرهای تولیدی آمریکا به تنهایی ۶۰ درصد کل ساندویچ های فروخته شده در سراسر دنیا را تشکیل می دهد.
حال در این مطلب قصد داریم به معرفی اشکال این خوراک لذیذ در نقاط مختلف جهان (مثل کشور عزیزمان) بپردازیم. همانطور که در ادامه خواهید دید مشتقات همبرگر ممکن است در کشورهای مختلف به شکل رایج آن سرو نشود. این غذاهای اشتها آور از جهاتی مشابه همبرگرهای آمریکایی هستند، مثلا ممکن است در تهیه آنها خمیر (گرده) همبرگر به کار رود.
خوراک لوکوموکو ممکن است در اشکال متنوعی ظاهر شود مثلا در برخی از انواع این خوراک گوشت قرمز یا گوشت ماهی مورد استفاده قرار می گیرد. البته نوع سنتی آن دارای برنج، گرده همبرگر و آب گوشت است که با تخم مرغ نیمروی ساده سرو می شود.
این خوراک متشکل از میلانسای گوشت گاو (گوشت سرخ شده به همراه خرده های نان له شده)، آووکادو، پنیر، پیاز و برگ های گیاهی به نام پاپالو است.
تنها همبرگر سبزیجات موجود در این فهرست که شامل پوره سیب زمینی سرخ شده در آرد نخود است و در نان های گرد سرو می شود. این ساندویچ خوشمزه معمولا دارای چاشنی چات نی و تمرهندی است.
نیازی به توضیح اضافه در مورد این خوراک فوق العاده ایرانی نیست.
در مالزی این شکل از همبرگر کاملا مرسوم است. این غذای عجیب که در کاسه های کوچک سرو می شود دارای گوشت ماهی آنچووی و یک قطعه خیار است که با نان های سوخاری مشابه دونات تناول می شود.
میترِیلت از خمیر همبرگر، سوسیس یا خوراکی به نام فریکاندل (هات داگ خرد شده) تشکیل یافته است که با نان ساندویچی بلند و سس آندالوس (ترکیبی از سس مایونز، خمیر گوجه و فلفل) و سس کچاپ سرو می شود.
منبع:نيكو
نظر شما: