تنها ١٧ درصد از مديران و كارشناسان ايراني از شغل خود رضايت دارند.
به گزارش اعتماد، بررسيهاي صورتگرفته توسط بزرگترين سايت استخدامي ايران (IranTalent. com) نشان ميدهد در سال گذشته يكسوم مديران، سرپرستان و كارشناسان ايراني كه جمعيت هدف بررسي اين گزارش را به خود اختصاص دادهاند از موقعيت شغلي خود رضايت نداشته و درصدد يافتن شغل بهتر به جستوجوهاي خود ادامه دادهاند.
در حالي سهم مديران جوياي شغل بهتر ٣٧ درصد اعلام شده است كه اين گزارش نشان ميدهد ٢٤ درصد از افرادي كه با اين ردههاي سازماني در كشور فعاليت ميكنند براي ارتقاي شغلي تلاش ميكنند. ١٣ درصد از اين دسته شاغلان اقدام به آغاز كسب و كاري شخصي كرده و هشت درصد نيز گزينه مهاجرت را مد نظر قرار دادهاند. تنها يك درصد از افراد با اين ويژگيهاي شغلي درصدد ادامه تحصيل بودهاند.
بررسيها نشان ميدهد مديران راضي از موقعيت شغلي بهطور خاص حدود ٢٠ درصد بالاتر از عرف بازار درآمد داشتهاند. در اين تحقيق ميزان دريافتي مديران، سرپرستان و كارشناسان نيز رصد شده است و نتايج نشان ميدهد دريافتي افراد در سمتهاي مشابه، در شركتهاي واردكننده كالاهاي مصرفي بالاترين و در شركتهاي حسابداري پايينترين ميزان نسبت به عرف جامعه را دارد.
به اين ترتيب مشخص ميشود بالاترين درآمد از آن شركتهايي است كه به واردات كالاهاي مصرفي اقدام ميكنند و سودي به اقتصاد مولد ايران نميرسانند. متوسط افزايش دريافتي در سال گذشته در شركتهاي دولتي ٢٥ درصد و در شركتهاي خصوصي ٢٧ درصد گزارش شده است.
بر اساس اين گزارش متوسط دريافتي مديران عامل در اسفندماه سال گذشته پنج ميليون تومان اعلام شده است.
نكته مهم آنكه حداقل دريافتي مديران عامل در اين گزارش يك ميليون و ٤٠٠ هزار تومان و حداكثر دريافتي ١٥ ميليون تومان عنوان شده است.
جامعه آماري مديران عامل ١٩٨ نفر بوده است. در اين گزارش كه گروههاي شغلي مختلف به تفكيك حداقل و حداكثر و متوسط درآمد بررسي شده است، اعلام شده بهطور متوسط ٣٦ درصد از شاغلان كشور به صورت ماهانه اجاره پرداخت ميكنند.
اين رقم براي خانمهاي شاغل ٢٨ درصد و براي مردان شاغل ٤٤ درصد برآورد شده است. در اين گزارش افراد با درآمدهاي پايين تقريبا نيمي از دريافتي ماهانه خود را بابت اجاره پرداخت ميكنند.
نظر شما: